2008-2018
ЕНЕРЏИ 2008-2018

Десет години постоење на Велосипедскиот Клуб Енерџи - Скопје, идеи, остварувања, резултати и креации. Голема благодарност до сите што со љубов учествуваа и сеуште активно учествуваат во креирањето на оваа приказна, која активно го промовира велосипедизмот во Македонија и пошироко

Повеќе
Пријавување Маврово МТБ 2018

Пријавувањето за Мавровскиот Маратон во планински велосипедизам 2018 започна и истото можете да го направите на следниов линк http://www.smartrace

Повеќе
Велосипедскиот Клуб Енерџи
Е основан во 2007 од група ентузијасти - вљубеници во велосипедизмот, со цел создавање клуб кој сестрано ќе го промовира велосипедизмот. Енерџи е отворен, пријателски ориентиран клуб кој ги охрабрува луѓето да возат велосипед, да се натпреваруваат, но пред сè да се дружат. Вратите на клубот секогаш се отворени за нови членови и може да бидете сигурни дека со Енерџи никогаш нема да останете позади!
 
17.02.2018 | Сабота
Време на тргнување: 8:15

Зборно место Крст Лисиче. Времетраење 2 часа...

18.02.2018 | Недела
Време на тргнување: 09:00

Зборно место Стар Кафе...